Δείτε τα νέα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) για τις σπουδές, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τον κορωνοϊό (COVID-19).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημέρα Καριέρας του ΤΞΓΜΔ

Social Media
Δημοσίευση: 12-05-2022 11:37 | Προβολές: 438
image

H Ημέρα Καριέρας του ΤΞΓΜΔ, την οποία χαιρέτισε η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, κα Χριστίνα Μπάνου, και ο Πρόεδρος του ΤΞΓΜΔ, κος Σωτήρης Λίβας, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 11/05, με τη συμμετοχή 22 εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλών φοιτητών/φοιτητριών και αποφοίτων που είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις τάσεις της αγοράς των γλωσσικών υπηρεσιών, τις ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης, να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να μάθουν εκ των έσω τι είναι αυτό που μπορεί να τους οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία, αλλά και στην επαγγελματική «ευτυχία»!

Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς έγινε σαφές ότι ο κλάδος της παροχής γλωσσικών υπηρεσιών γνωρίζει άνθηση. Από τη μέρα δεν έλειψε και η συγκίνηση, καθώς ένα μεγάλο μέρος των εκπροσώπων των εταιρειών ήταν απόφοιτοι/ες του ΤΞΓΜΔ!

Η εκδήλωση έκλεισε με την ελπίδα του χρόνου η Ημέρα Καριέρας να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Κέρκυρα!

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες: ACM Translations, Andovar, Alphabet, Authorwave, Commit Global, el-translations, Glossima & Wehrheim, Haymillian, InterNGO, Interpretit, Intertranslations, Lexicon, Liaison, Metaphrastic, MTLT, OMADA, ORCO S.A., Polyglot, RHYME & REASON, RWS, TECHNOgrafia και Welocalize.

Ευχαριστούμε τις Μαρία Τσίγκου, Βιλελμίνη Σωσώνη, Λητώ Αλεξάκη, Σταυρούλα Βράιλα, Μαρία Γεωργίου και Ηλέκτρα Καραμιζάρη-Τσακοτέλλη που συντόνισαν την εκδήλωση.


Επιστροφή
35-years
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας