ΠΠΣ Διερμηνεία

Eπισυνάπτεται ανακοίνωση για υποτροφίες για εκμάθηση Αραβικής Γλώσσας.

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

Undefined

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ Δ' ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Τηλ. 2103442382

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ανοίγει ξανά από 24 έως 31 Ιουλίου η πλατφόρμα για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.

 

Undefined

Τα μαθήματα του διδάσκοντος δεν βαθμολογούνται με την διαδικασία των εξετάσεων. Ο βαθμός κατοχυρώνεται μετά την κατάθεση των αξιολογήσεων και των εργασιών που παρουσιάστηκαν, στο τέλος της εξεταστικής. Στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου γίνονται δεκτές μόνον εργασίες και αξιολογήσεις όσων δεν πρόλαβαν να τις συντάξουν και να τις καταθέσουν στις προηγούμενες εξεταστικές. Οι εργασίες, ως τελικές ασκήσεις, πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από την αξιολόγηση σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων, για την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης.

Undefined

Επισυνάπτεται ανακοίνωση που στάλθηκε απο τη Δ/νση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Ι.Π προς ανάρτηση.

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

Undefined

Οι εξετάσεις των επί πτυχίων φοιτητών και των φοιτητών του Η εξαμήνου στις κατευθύνσεις γερμανικά - ελληνικά και ελληνικά γερμανικά θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 15:30)

Μ. ΠΑΠΠΑ

Μέσω Γραμματείας

 

Undefined

Επισυνάπτεται ανακοίνωση της Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σχετικά με τη δήλωση της ημερομηνίας επιστροφής των φοιτητών τον Σεπτέμβριο 2019.

Undefined

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, οι οποίοι στεγάζονται στα ξενοδοχεία και στην Εστία, ότι δικαιούνται να παραμείνουν μέχρι και την Παρασκευή 21/06/2019 (αναχώρηση το Σάββατο 22/06/2019 και ώρα 12.00), λόγω των θερινών διακοπών ακαδ. έτους 2018-2019.

Η επιστροφή των φοιτητών δύναται να πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 01/09/2018.

Το φοιτητικό εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 22/06/2019 έως και το Σάββατο 31/08/2018.

Undefined

Οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες της διερμηνείας καθώς και οι φοιτητές/τριες τoυ Η εξαμήνου, των κατευθύνσεων Γερμανικά-Ελληνικά και Ελληνικά-Γερμανικά, οι οποίοι/ες επιθυμούν να εξεταστούν στα ανωτέρω μαθήματα, παρακαλούνται όπως το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνσn mpappa@ionio.gr

Η Διδάσκουσα

Μέσω Γραμματείας

 

 

Undefined

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες της διερμηνείας οι οποίοι/ες οι επιθυμούν να εξεταστούν στις κατευθύνσεις γαλλικά-ελληνικά και ελληνικά-γαλλικά καθώς και οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες οι οποίοι δικαιούνται να εξεταστούν στα μαθήματα

Undefined

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2019 (4H ΟΡΘΗ).

Μέσω Γραμματείας

Undefined

Pages