Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: #validate στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).
  • Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).

Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την αξιοποίηση του Πρόσθετου Διδακτικού Υλικού (Εύδοξος)

Διάστημα ισχύος: 
06/04/2020 to 29/05/2020

Σύμφωνα με την συνημμένη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Γραμματείες όλων των Τμημάτων των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α., σε συνεννόηση με τους διδάσκοντες των μαθημάτων, προτείνεται να αξιοποιήσουν τα δωρεάν ηλεκτρονικά συγγράμματα (Κάλλιπος, HEAL-Link και Δωρεάν Ηλεκτρονικές Σημειώσεις), τα οποία μπορούν να αναζητήσουν στη Γενική Βάση Συγγραμμάτων του Ευδόξου (https://service.eudoxus.gr/search/).

Αναλυτικές Οδηγίες για την καταχώριση των δωρεάν ηλεκτρονικών συγγραμμάτων ως πρόσθετο διδακτικό υλικό σε συγκεκριμένα μαθήματα που έχουν αναρτηθεί στο Π.Σ. Εύδοξος, μπορείτε να αναζητήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eudoxus.gr/files/Manual_Grammateies_Ebooks.pdf

Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση των διδασκόντων και των φοιτητών.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

Μέσω Γραμματείας

Συνημμένα αρχεία: 

Πρόσφατες ανακοινώσεις