Παράταση υποβολής οριστικής αίτησης Erasmus 2020-21 (εαρινό εξάμηνο)

Διάστημα ισχύος: 
19/03/2020 to 30/06/2020
Θέμα: 

Aγαπητοί υπότροφοι EAΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-21,

Σας ενημερώνουμε οτι, λόγω των ιδιαίτερων τρεχουσών συνθηκών, η προθεσμία υποβολής οριστικών αιτήσεων Erasmus 2020-21 παρατείνεται για εσάς μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες υποβολής της αίτησης που υπάρχουν συνημμένες στη φόρμα ταυτοποίησης.

Επίσης, θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες μας που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας (Κινητικότητα φοιτητών για σπουδές Erasmus+ > Αρχεία 2020-2021).

Τα στοιχεία επικοινωνίας των Συντονιστών σας είναι εκεί όπως και οι οδηγίες συμπλήρωσης του Learning agreement (κ.Ι.Καρράς - υπεύθυνος για όλα τα Ιδρύματα πλην γαλλόφωνων / κ.Φ. Καρλάφτη: γαλλόφωνα Ιδρύματα / ο κ.Seel λείπει με εκπαιδευτική άδεια αυτό το εξάμηνο).

Για τα ακαδημαϊκά θέματα θα απευθύνεστε στους Συντονιστές σας.

Επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  • Τον κωδικό ISCED τον αφήνετε κενό.
  • Το L.A. να είναι συμπληρωμένο ηλεκτρονικά και όχι χειρόγραφα. Μόνον οι υπογραφές θα είναι χειρόγραφες (δικές σας) ή/και ψηφιακές (των Συντονιστων).Συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δύο Ιδρυμάτων. Ολα τα στοιχεία υπάρχουν στις οδηγίες μας. Και οι δύο πίνακες θα πρέπει να είναι συμπληρωμένοι. Το έγγραφο αποστέλλεται με email στους Συντονιστές σας για έγκριση-υπογραφή, πριν την υποβολή του στην πλατφόρμα μας.
  • Δεν θα πρέπει να επιλέξετε μαθήματα τα οποία έχετε ήδη περάσει επιτυχώς στο Τμήμα σας. Ο μίνιμουμ απαιτούμενος αριθμός μονάδων ECTS είναι οι 30/ανά εξάμηνο. Επιπλέον μονάδες επιτρέπονται αλλά δεν λαμβάνονται υπόψη στο σύνολο των απαιτούμενων για τη λήψη πτυχίου.
  • Ο τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να είναι ατομικός στα στοιχεία του υποτρόφου και μόνον της Τράπεζας Πειραιώς
  • Δεν θα προβείτε στο ΒΗΜΑ 3 των οδηγιών μας, πριν ολοκληρωθεί από εμάς η αποστολή των nominations στα Ιδρύματα υποδοχής σας. Θα λάβετε αντίγραφο στο mail σας, όταν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί.

Η υπογράφουσα απουσιάζει με άδεια αυτό το διάστημα.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας, εφόσον υπάρξουν νέα δεδομένα.

Καλή συνέχεια!

Ντενίζ Καρβούνη

Προϊσταμένη  Τ.Δ.Σ.Σ./Γραφείου Erasmus Ι.Π.

Mέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ