Δείτε τα νέα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) για τις σπουδές, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τον κορωνοϊό (COVID-19).

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δήμου Χάλκης για τη συνεργασία με το Κέντρο Γλώσσας και Πολιτικής του ΤΞΓΜΔ

ShareThis
Δημοσίευση: 19-01-2024 22:45 | Προβολές: 808
image

Ο Δήμος Χάλκης, σε μια εποχή που ο τουρισμός στη χώρα μας αυξάνεται διαρκώς και κατά συνέπεια αυξάνονται και οι ξένοι επισκέπτες στο νησί της Χάλκης, οφείλει να στηρίξει τους κατοίκους της στο πεδίο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης εν γένει, με απώτερο σκοπό τη βέλτιστη παροχή των τουριστικών υπηρεσιών μας προς τους επισκέπτες στον τομέα της επικοινωνίας.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χάλκης και του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου ξεκίνησαν ήδη από τον προηγούμενο Δεκέμβριο διαδικτυακά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας αγγλικής και γερμανικής γλώσσας για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου-Λυκειακών Τάξεων Χάλκης "Σωκράτης Φανουράκης" με διδάσκοντα τον Χαλκίτη κ. Χρήστο Γιαννούτσο, Υποψήφιο Διδάκτορα του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου και παλαιό υπότροφο του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη.

Και με αφορμή αυτή τη συνεργασία, ο Δήμος Χάλκης, ανακοινώνει την επέκταση των διαδικτυακών μαθημάτων γερμανικής γλώσσας και για τους μόνιμους ενήλικες κατοίκους του νησιού της Χάλκης. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα διεξάγονται διαδικτυακά μια φορά την εβδομάδα μέσω της πλατφόρμας ZOOM. 

Όσοι και όσες μένουν μόνιμα στο νησί της Χάλκης και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να στείλουν εως 31 Ιανουαρίου 2024 ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο) στο μέιλ giachr1997@gmail.com. Ανακοίνωση για τη μέρα και τις ώρες διεξαγωγής του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Προέδρο του Εργαστηρίου Γλώσσας και Πολιτικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Σωτήριο Λίβα, και τον υποψήφιο διδάκτορα του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Χρήστο Γιαννούτσο για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας!


Επιστροφή

Ενημέρωση


ESDP

Γραμματεία

Πλατεία Χρ. Τσιριγώτη
Κτίριο «Γαληνός» (1ος όροφος)
49132 Κέρκυρα

26610 87202
dflti@ionio.gr

Εξυπηρέτηση κοινού-φοιτητών:
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 11:00-13:00
Τρίτη, Πέμπτη: 11:00-13:00 (Erasmus+)

Πλατφόρμα eClass Ηλεκτρονική Γραμματεία Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Διαχείριση συγγραμμάτων Κόμβος Πρακτικής Άσκησης Βιβλιοθήκη
35-years
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας