Γενικό

Το Εργαστήριο Αφηγηματικής Έρευνας και το Εργαστήριο Μετάφρασης, Διερμηνείας και Επικοινωνίας του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC Ελλάδας-Κύπρου) και του Ιδρύματος Conrad-Adenauer-Stiftung, διοργανώνουν διεθνές συμπόσιο με θέμα Αφηγήματα της Μετανάστευσης: Η κοινοτική διερμηνεία ως δικαίωμα και μέσο εισδοχής/Narratives of Immigration: Community Interpreting as a Right/Rite of Passage στις 23 Νοεμβρίου σ

Undefined

Επισυνάπτεται ανακοίνωση για τις υποτροφίες της κυβέρνησης του Ισραήλ.

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ.

Undefined

Επισυνάπτεται ανακοίνωση του προγράμματος "International Business with French" από το Université Clermont Auvergne

Undefined

Καλείστε, για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα του εξοπλισμού του τμήματος, να επικοινωνείτε με την τεχνικό μας κα. Σταθοπούλου (κτίριο Ασκληπιός - 87206).

Κέρκυρα, 14 Νοεμβρίου 2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Undefined

Ενημέρωση (15/11): ανακοινώθηκε αίθουσα διεξαγωγής των αναπληρώσεων του μαθήματος «Τουρκία: Πολιτισμός & Κοινωνία».

Επισυνάπτεται ο πίνακας αναπληρώσεων μαθημάτων του καθ. κ.Γ.Μιχαλακόπουλου.

Μέσω Γραμματείας

Undefined

Ανακοινώνεται ότι το μάθημα: Εισαγωγή στην ανάλυση πολιτικού λόγου του ΜΠΣ: Πολιτική, Γλώσσα και Διαπολιτισμική επικοινωνία,θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, 17.00-19.00, στην αίθουσα Ι4.

Φωτεινή Καρλάφτη-Μουρατίδη

Μέσω Γραμματείας

 

Undefined

To σεμινάριο της Μεθοδολογίας σύνταξης ακαδημαϊκών εργασών, της τρέχουσας εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17.00-19.00, στην αίθουσα της Διερμηνειας.

Μ.Παππά

Mέσω Γραμματείας

Undefined

Τα μαθήματα του κ. Παπαβασιλείου της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω διεξαγωγής της Συνέλευσης Τμήματος.

Περικλής Παπαβασιλείου

Mέσω Γραμματείας

Undefined

Αναβάλλονται τα μαθήματα του κου Δημήτρη Φίλια της Τετάρτης 14 Νεοεμβρίου 2018 στις ώρες 11.00 - 13.00 και 13. 00 - 15. 00, λόγω συμμετοχής του διδάσκοντος στη Συνέλευση Τμήματος. Το μάθημα της ίδιας ημέρας από 9.00 - 11.00 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ο διδάσκων
Δ. Φίλιας

Undefined

Την Τετάρτη 14/11 και ώρα 15:00 θα γίνει συμπληρωματικό μάθημα Γενικής Μετάφρασης EL-EN IΙΙ (Γ' εξαμήνου) στην αίθουσα Ι3."
"Την Τετάρτη 14/11 και ώρα 19:00 θα γίνει συμπληρωματικό μάθημα Τεχνικής Μετάφρασης EL-EN I (Ε' εξαμήνου) στην αίθουσα Α3.

Σ.Γ.Κ.

Mέσω Γραμματείας

Undefined

Σελίδες