ENGLISH

Προκήρυξη υποτροφιών Ιδρύματος Μποδοσάκη για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

ShareThis
Δημοσίευση: 05-02-2024 16:24 | Προβολές: 1055
image

To Πρόγραμμα Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές απευθύνεται σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους φοιτητές όλων των Σχολών και Τμημάτων του Πανεπιστημιακού Τομέα των Α.Ε.Ι. και καλύπτει υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το επόμενο βήμα για όσους ονειρεύονται ερευνητική ή ακαδημαϊκή καριέρα υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Μεταδιδακτορικών Ερευνητικών Υποτροφιών στη μνήμη του «Σταμάτη Γ. Μαντζαβίνου», το οποίο από το 2008 χορηγεί σε κατόχους διπλώματος τέσσερις υποτροφίες για έρευνα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Επιπλέον το Ίδρυμα Μποδοσάκη με το Πρόγραμμα Υποτροφιών για Επισκέπτες Επιστήμονες Ερευνητές το οποίο προσφέρεται φέτος για δεύτερη χρονιά, στηρίζει τους επιστήμονες ερευνητές, κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών, υποψήφιους διδάκτορες ή μεταδιδάκτορες, οι οποίοι εκπονούν έρευνα ή δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιθυμούν να επισκεφθούν πανεπιστημιακά ιδρύματα ή ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού με στόχο τη διεξαγωγή έρευνας για την εκμάθηση επιστημονικής μεθοδολογίας, σύγχρονων ερευνητικών διεθνών τάσεων και τεχνολογιών ή/και την παρουσίαση και παράδοση διαλέξεων, μεταφέροντας στη συνέχεια τη γνώση αυτή στην επιστημονική κοινότητα της Ελλάδας Το πρόγραμμα αφορά σε βραχυχρόνιες υποτροφίες διάρκειας έως 6 μηνών.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων: 

52ο Πρόγραμμα Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές: 15 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόγραμμα Μεταδιδακτορικών Ερευνητικών Υποτροφιών στη μνήμη του   «Σταμάτη Γ. Μαντζαβίνου»: 15 Μαρτίου 2024.

Πρόγραμμα Υποτροφιών για Επισκέπτες Επιστήμονες Ερευνητές: 29 Μαρτίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας