Διερμηνεία

Οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου στις κατευθύνσεις Γαλλικά Ελληνικά και Ελληνικά Γαλλικά διαδοχικής και ταυτόχρονης διερμηνείας, θα πραγματοποιηθούν την 28η Σεπτεμβρίου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές όπως επικοινωνήσουν με τη διδάσκουσα για τον καθορισμό της σειράς εξέτασης

H Διδάσκουσα
Μ.Παππά
Μέσω Γραμματείας

Undefined

Αγαπητοί φοιτητές σας γνωρίζουμε ότι από 1ης Ιουλίου 2017 απλά Πισστοποιητικά Σπουδών και Αναλυτικής Βαθμολογίας παραλαμβάνονται επί τόπου απο τη Γραμματεία κατόπιν προφορικής αιτήσεως στην υπεύθυνη κ. Μαρία Κοντογιώργη κατά τις ημέρες και ώρες Γραμματείας δηλ. κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 11:30-12:30.
Απο τη Γραμματεία του Τμήματος.
Ιωάννα Ανεμογιάννη

Undefined

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ERASMUS 2017-18 ΣΕ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Undefined

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ERASMUS, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Undefined

Καλούνται οι φοιτητές της Ειδίκευσης Διερμηνείας που έχουν εγγραφεί στα μαθήματα "Δεξιότητες προφορικής επικοινωνίας - γαλλικά" και "Τεχνικές προφορικού λόγου" να έλθουν την Τετάρτη (15.02.2017), ώρα 6μμ, στο γραφείο της κ. Τσίγκου για να συζητηθούν ζητήματα διεξαγωγής των μαθημάτων

Undefined

Το μάθημα θα διδάσκεται στους φοιτητές της Διερμηνείας κάθε Πέμπτη 16.00-18.00 στην αίθουσα Ι6.

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

Σωτήρης Λίβας

Undefined

Σελίδες