Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: #validate στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).
  • Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).

Καθορισμός της διαδικασίας δήλωσης και διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων στον «Εύδοξο» (Ε/Ε 2020)

Διάστημα ισχύος: 
10/04/2020 to 29/05/2020

Επισυνάπτεται η απόφαση των Υφυπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών στην οποία καθορίζεται η ειδικότερη διαδικασία διανομής των διδακτικών συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 λόγω των εκτάκτων αναγκών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19. Στην απόφαση διευκρινίζεται ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί με κατ' οίκον παράδοση μέσω εταιριών ταχυμεταφοράς προς κάθε δικαιούχο φοιτητή.

Μέσω Γραμματείας

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, ενημερωτική για το χρονικό διάστημα δηλώσεων βάσει σχετικής ενημέρωσης από τον «Εύδοξο» και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Έως τότε, η πλατφόρμα δηλώσεων συγγραμμάτων είναι κλειστή.

Συνημμένα αρχεία: 

Πρόσφατες ανακοινώσεις