Δελτία Τύπου

Σελίδα 5 / 5 : <<<
Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου του Ινστιτούτου Σπάρτης προς τον Πρόεδρο του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου, Αναπληρωτή Καθηγητή Σωτήριο Λίβα
Δημοσίευση: 27-09-2021 21:06 | Προβολές: 1633
image
Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Σπάρτης, κα. Αναστασία Κανελλοπούλου, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου, Αναπληρωτή Καθηγητή Σωτήριο Λίβα.
Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο διεθνές συνέδριο "Διεθνείς σχέσεις στην αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης"
Δημοσίευση: 14-09-2021 18:15 | Προβολές: 1897
image
Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο "Διεθνείς σχέσεις στην αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης", το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη στις 11/09/2021 και 12/09/2021.
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2021
Δημοσίευση: 11-09-2021 21:19 | Ενημέρωση: 13-09-2021 17:07 | Προβολές: 9537
Έναρξη: 11-09-2021 |Λήξη: 19-09-2021
[Έληξε]
image
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μαζί με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και φιλοξενείται στο Περίπτερο 13 με διακριτικό τίτλο "Ελλάδα: Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον". Στην έκθεση το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εκπροσωπείται από τον Πρύτανη Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο και τον Πρόεδρο του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου Καθηγητή Παναγιώτη Βλάμο.
Έναρξη συνεργασίας του ΤΞΓΜΔ με το Σωματείο Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας
Δημοσίευση: 24-04-2021 19:55 | Προβολές: 3659
image
Το ΤΞΓΜΔ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Σωματείο Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΣΔΕΝΓ).
Σελίδα 5 / 5 : <<<

Ενημέρωση

ESDP

Γραμματεία