ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25-29/05 - Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διάστημα ισχύος: 
25/05/2020 to 29/05/2020

Οι συναντήσεις μας μέσω της πλατφόρμας Zoom θα συνεχιστούν κανονικά την Δευτέρα, 25 και την Πέμπτη, 28/05, καθώς και την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου!

Σε αυτές τις συναντήσεις αναμένω όσες ατομικές ή ομαδικές τηλεπαρουσιάσεις, πάνω στα θέματα που ήδη συζητήθηκαν, δεν έγιναν ακόμη. Η τηλεπαρουσιάσεις θεωρούνται προφορικές εξετάσεις! Παρακαλώ να μην υπερβαίνουν το 5λεπτο, ώστε να προλάβουμε, στον περιορισμένο χρόνο. Οι παρουσιάσεις στο (2) και στο (3) γίνονται αποκλειστικά στα γαλλικά.

Θυμίζω: Η κατοχύρωση των μαθημάτων και η τελική βαθμολογία θα γίνουν με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή (τηλε)συμμετοχή, προφορική παρουσίαση (ατομική ή ομαδική) και τελική αξιολόγηση της όλης διαδικασίας, όπως ακριβώς έχω εξηγήσει, και θα συνεχίσω να εξηγώ, στα (τηλε)μαθήματά μου.

1. ΠΜΣ, Γλώσσα και Πολιτική, Δευτέρα 25/05, 18.00-20.00.

Η Μουσική είναι Γλώσσα; (Η Μουσική, ως η επιστήμη των ήχων και των σχέσεων μεταξύ τους, που δημιουργούν νόημα).

Παρουσίαση εργασιών.

2. Γαλλία, χώρα και πολιτισμός ΙΙ, Πέμπτη 28/05, 11.00-13.00.

Παρουσίαση εργασιών (το μάθημα διδάσκεται στα γαλλικά). Έχουν ήδη αποσταλεί, στα προσωπικά σας μαίηλ, θέματα και ερωτήσεις!

3. Γαλλική Λογοτεχνία ΙΙ, Πέμπτη 28/05, 18.00-20.00.

Παρουσίαση εργασιών (το μάθημα διδάσκεται στα γαλλικά). Έχουν ήδη αποσταλεί, στα προσωπικά σας μαίηλ, θέματα και ερωτήσεις!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ για την ακριβή προσέλευση στις ώρες έναρξης των μαθημάτων! Η τηλεδιάσκεψη είναι κανονικό μάθημα!

Υπενθυμίζεται πως τα θέματα του εξαμήνου, οι ερωτήσεις και τα έντυπα της αξιολόγησης όλων των μαθημάτων του διδάσκοντος (συμπεριλαμβανομένου του ΠΜΣ) έχουν αναρτηθεί στο Open-Class.

Ν. Παπαδημητρίου

Μέσω Γραμματείας

Πρόσφατες ανακοινώσεις