Δίκτυο Alumni

Το Δίκτυο ALUMNI του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου έχει ως στόχο να προωθήσει την αλληλεγγύη και την επικοινωνία μεταξύ των αποφοίτων και να συμβάλει στη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών τους με το ΤΞΓΜΔ.

Βασικές προτεραιότητες

Το Δίκτυο Alumni έχει ως βασική προτεραιότητα τη:

  • δημιουργία δικτύου συνεργασίας των αποφοίτων με το ΤΞΓΜΔ και την ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
  • τη διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων σε συντονισμό με άλλες ανάλογες δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαδικασία συγκρότησης του Δικτύου

Σε πρώτη φάση, το ΤΞΓΜΔ παίρνει την πρωτοβουλία να γίνει η αρχή και καλεί τους ενδιαφερόμενους αποφοίτους να εγγραφούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Τα επόμενα βήματα για τη συγκρότηση του Δικτύου είναι:

  • Η σύνταξη ενός καταστατικού  με την υπογραφή του από τον απαραίτητο αριθμό μελών (τουλάχιστον 30).
  • Όταν τα εγγεγραμμένα μέλη θα προσεγγίσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό, θα ξεκινήσει η διαδικασία αυτονόμησης από το ΤΞΓΜΔ, θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση και οι πρώτες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Κατόπιν μιας πρώτης συνάντησης με τον Πρόεδρο και τους αρμόδιους συντονιστές του ΤΞΓΜΔ, το Δίκτυο θα θέσει τους στόχους και θα διαμορφώσει ένα πλαίσιο λειτουργίας.
  • H δημιουργία μιας ιστοσελίδας με χρήσιμες πληροφορίες, με στόχο την προσέλκυση νέων μελών και τη συστηματική ηλεκτρονική παρουσία σε επίσημους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων (facebook, instagram, twitter, ενδεικτικά).

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο Δίκτυο είναι το πτυχίο ή ο τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών του ΤΞΓΜΔ. Σας (προσ)καλούμε, λοιπόν, να γίνετε μέρος του Δικτύου και να εγγραφείτε στη βάση δεδομένων αποφοίτων του ΤΞΓΜΔ. Σας καλούμε, επίσης, να την μοιραστείτε με παλιούς συμφοιτητές και συμφοιτήτριες και με άλλους αποφοίτους και άλλες απόφοιτες που θα ήθελαν να εγγραφούν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου φροντίζει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ότι αυτά συλλέγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων των αποφοίτων. Καμία πληροφορία δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε προσωπικά στοιχεία, όπως η διεύθυνση κατοικίας, προκειμένου να μπορούμε να σας αποστείλουμε τυχόν ενημερωτικό υλικό ή να γνωρίζουμε κατά πόσο μπορείτε να λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις και δράσεις, καθώς και πληροφορίες για την εκπαίδευση και την επαγγελματική σας πορεία, αφού σκοπός τέτοιων δράσεων και δικτύων είναι να έχει το εκάστοτε Τμήμα μια γενικότερη εικόνα για το προφίλ των αποφοίτων του.

 

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

 

<< <
Ιούνιος 2021
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30