Πρόγραμμα Erasmus+ (εξερχόμενοι)

Δώστε ευρωπαϊκή διάσταση στις σπουδές σας με το Πρόγραμμα Erasmus+ για σπουδές ή για Πρακτική άσκηση. Μάθετε τα οφέλη και τις προϋποθέσεις για το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ).

Τι είναι το Πρόγραμμα Erasmus+;

Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη.

Ο μεγάλος προϋπολογισμός του προγράμματος δίνει την ευκαιρία σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια Ευρωπαίους να σπουδάσουν, να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν εμπειρία στο εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Erasmus+.

Δικαίωμα συμμετοχής και δυνατότητες

Έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Erasmus+ αν είστε κανονικά εγγεγραμμένοι στο ΤΞΓΜΔ σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών.

Δυνατότητες

Το Erasmus+ σας δίνει τη δυνατότητα να:

 • Μετακινηθείτε για σπουδές σε συνεργαζόμενο με το ΤΞΓΜΔ Ίδρυμα του εξωτερικού με πλήρη αναγνώριση για το διάστημα των σπουδών σας διάρκειας 3-12 μηνών.
 • Μετακινηθείτε για Πρακτική άσκηση σε φορέα υποδοχής του εξωτερικού με πλήρη αναγνώριση για το διάστημα του έργου σας και διάρκειας 2-12 μηνών.
 • Μετακινηθείτε για διδασκαλία ή επιμόρφωση, αν είστε διδάσκων ή διδάσκουσα του ΤΞΓΜΔ. Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Erasmus+ για διδασκαλία ή επιμόρφωση.
Σημαντικά:
 • Μπορείτε να κάνετε αίτηση για συμμετοχή στο Erasmus+ από το α’ έτος σπουδών προκειμένου να μετακινηθείτε στο β' έτος.
 • Η μέγιστη διάρκεια κινητικότητας Erasmus+ (σπουδές και Πρακτική άσκηση) ανά κύκλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) δεν ξεπερνά τους 12 μήνες.
 • Οι προϋποθέσεις εξαρτώνται από το είδος κινητικότητας που θα επιλέξετε παρακάτω.

Είδη κινητικότητας Erasmus+

Στο πλαίσιο του Erasmus+, σας προσφέρονται δύο ειδών κινητικότητες:

Δώστε ευρωπαϊκή διάσταση στις σπουδές σας με το Πρόγραμμα Erasmus+ για σπουδές ή για Πρακτική άσκηση. Μάθετε τα οφέλη και τις προϋποθέσεις για το ΤΞΓΜΔ.
 • Erasmus+ για σπουδές
  Το Πρόγραμμα Erasmus+ για σπουδές δίνει ευρωπαϊκή διάσταση στις σπουδές σας. Πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΞΓΜΔ το αξιοποιούν για τουλάχιστον 6 μήνες.
 • Erasmus+ για πρακτική άσκηση (Era-places)
  Αξιοποιήστε το Erasmus+ για Πρακτική άσκηση (Era-Places) στο ΤΞΓΜΔ και δώστε ευρωπαϊκή διάσταση στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας μετά τις σπουδές.
35-years
<< <
Ιούνιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Κυριακή 16-06-2024
Δεν βρέθηκαν εγγραφές για αυτήν την ημέρα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας