Δείτε τα νέα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) για τις σπουδές, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τον κορωνοϊό (COVID-19).

Θέσπιση 3 χρηματικών και 5 εκπαιδευτικών βραβείων της ΠΕΕΜΠΙΠ για πτυχιούχους του ΤΞΓΜΔ με την υψηλότερη βαθμολογία

Social Media
Δημοσίευση: 01-10-2021 10:14 | Προβολές: 1991
image

Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ), με επιστολή της προς τον Πρόεδρο και τη  Γενική Συνέλευση του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου, γνωστοποιεί ότι αποφάσισε και ενέκρινε τη χορηγία χρηματικών βραβείων προς τους και τις 3 πτυχιούχους του ΤΞΓΜΔ, οι οποίοι και οποίες ολοκλήρωσαν την Ειδίκευση Μετάφρασης συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες συνολικές βαθμολογίες. Τα βραβεία προβλέπεται να απονέμονται δύο φορές τον χρόνο, κατά τη διάρκεια των ορκωμοσιών του Νοεμβρίου και του Μαΐου εκάστου έτους. 

Επιπλέον, αποφασίστηκε η χορήγηση της δυνατότητας στους και στις 5 πτυχιούχους της Ειδίκευσης Μετάφρασης με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία πτυχίου κάθε ορκωμοσίας (ήτοι Νοεμβρίου και Μαΐου) να παρακολουθούν και να έχουν πρόσβαση στο σύνολο των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΠΕΕΜΠΙΠ κατά το έτος απόκτησης του πτυχίου τους.

Τέλος, όπως εξάλλου ισχύει και για όλους και όλες τους και τις πτυχιούχους της Ειδίκευσης Μετάφρασης, οι εν λόγω πτυχιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται στην ΠΕΕΜΠΙΠ ως Πάρεδρα μέλη.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Δράση Ιονίου Πανεπιστημίου σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά: "Φροντίζουμε τις παραλίες μας" (12-15 Μαΐου)
Δημοσίευση: 11-05-2022 11:34 | Προβολές: 716
Έναρξη: 12-05-2022 |Λήξη: 15-05-2022
[Έληξε]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Αφίσα Δράσης: Ζάκυνθος
Mέγεθος: 162.72 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Αφίσα Δράσης: Κέρκυρα
Mέγεθος: 149.02 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Αφίσα Δράσης: Κεφαλονιά
Mέγεθος: 161.34 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
35-years
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας