Δείτε τα νέα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) για τις σπουδές, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τον κορωνοϊό (COVID-19).
| Διάλεξη: Γυναικείες μορφές και ανδαλουσιανή ύπαιθρος στο θέατρο του Λόρκα: Το παράδειγμα του κορυφαίου έργου "Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" | 

Την Τρίτη, 27 Μαΐου 2025, και ώρα 14:30-16:00, στην αίθουσα Α3, στο ισόγειο του κτιρίου "Ασκληπιός" (πλατεία Τσιριγώτη- πρώην Ψυχιατρείο, Κέρκυρα ), και στο πλαίσιο του μαθήματος "Ιστορία Θεάτρου και Θεατρική Μετάφραση" του Η’ εξαμήνου του καθηγητή Δημήτρη Φίλια, θα μιλήσει η διδάσκουσα στο ΤΞΓΜΔ ως αποσπασμένη από τη Μέση Εκπαίδευση κα Στέλλα Βουτσά, πτυχιούχος Ελληνικής, Ισπανικής, Ιταλικής και Πορτογαλικής Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σε Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, Ισπανική και Ισπανοαμερικανική Λογοτεχνία, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα.
Ο τίτλος της διάλεξης είναι ο εξής: Γυναικείες μορφές και Ανδαλουσιανή ύπαιθρος στο θέατρο του Λόρκα: Το παράδειγμα του κορυφαίου έργου "Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα".
Πίνακας: LA BAILARINA CARMEN DE TRIANA. Ζωγράφος: José Moreno Carbonero
Επιστροφή
Ενημέρωση
Γραμματεία
Κτίριο «Γαληνός» (1ος όροφος)
49132 Κέρκυρα
Εξυπηρέτηση κοινού-φοιτητών:
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 11:00-13:00
Τρίτη, Πέμπτη: 11:00-13:00 (Erasmus+)
 Πλατφόρμα eClass
Πλατφόρμα eClass
	 Ηλεκτρονική Γραμματεία
Ηλεκτρονική Γραμματεία
	 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
	 Διαχείριση συγγραμμάτων
Διαχείριση συγγραμμάτων
	 Κόμβος Πρακτικής Άσκησης
Κόμβος Πρακτικής Άσκησης
	 Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη
 
						




 
   Οδηγίες-δικαιολογητικά για την εγγραφή αλλοδαπών-αλλογενών φοιτητών/ριών
  Οδηγίες-δικαιολογητικά για την εγγραφή αλλοδαπών-αλλογενών φοιτητών/ριών

 
  









