Δείτε τα νέα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) για τις σπουδές, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τον κορωνοϊό (COVID-19).

Fw: Μεταπτυχιακές σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης

ShareThis
Δημοσίευση: 22-10-2018 18:13 | Προβολές: 356
Σημαντική Ημερομηνία: 22-10-2018
[Έληξε]

From: VEIS Georgios
Sent: Monday, October 22, 2018 5:24 PM
To: geo_kent@hotmail.com; aefstath@ionio.gr; livaslaw@otenet.gr; sotlivas@gmail.com
Subject: Μεταπτυχιακές σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης

Αξιότιμοι κ. Καθηγητές,

Έχω την τιμή να επικοινωνώ μαζί σας από το Κολλέγιο της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα από την έδρα του Νατόλιν (Βαρσοβία), η οποία – με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – υλοποιεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Master of Arts in European Interdisciplinary Studies", με έμφαση στα θεματικά πεδία της Ιστορίας, της Νομικής, των Οικονομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, και με τις ακόλουθες 4 κατευθύνσεις:

-          EU Public Affairs and Policies

-          The EU in the World

-          The EU and its Neighbours

-          European History and Civilization

Καθώς η περίοδος των αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, θα επιθυμούσαμε να πραγματοποιήσουμε μια παρουσίαση σε ενδιαφερόμενους φοιτητές των Τμημάτων σας με τη μορφή video conference στην αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα μέσω skype, ώστε να τους ενημερώσουμε για το περιεχόμενο των σπουδών, τα προγράμματα υποτροφιών, τη διαδικασία επιλογής και τις ευκαιρίες απασχόλησης που παρέχει το Κολλέγιο της Ευρώπης με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Master of Arts in European Interdisciplinary Studies". Η τελική επιλογή των Ελλήνων υποψηφίων για το Κολλέγιο της Ευρώπης πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ την άνοιξη κάθε έτους. Με δεδομένες τις μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρουν οι σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης, πιστεύουμε ότι μια τέτοια ενημέρωση θα είναι ενδιαφέρουσα για τους απόφοιτους, τους τελειόφοιτους και τους φοιτητές Erasmus+ των Τμημάτων σας. Αν συμφωνείτε με την πρόταση διοργάνωσης του συγκεκριμένου video conference εντός των επόμενων εβδομάδων, μπορούμε να προχωρήσουμε στον καθορισμό των σχετικών διαδικαστικών λεπτομερειών. Θα χρειαστεί απλά μια αίθουσα με οπτικοακουστική εγκατάσταση για περίπου μία ώρα, καθώς και η γνωστοποίηση της ενημέρωσης στους ενδιαφερόμενους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στην ακόλουθη ιστοσελίδα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Master of Arts in European Interdisciplinary Studies":

https://www.coleurope.eu/study/ma-european-interdisciplinary-studies

MA in European Interdisciplinary Studies | College of Europe

www.coleurope.eu

The College of Europe in Natolin with its postgraduate Master of Arts in European Interdisciplinary Studies provides graduates and young professionals with the wider perspective on Europe.

Επίσης, στην ακόλουθη ιστοσελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε το προωθητικό βίντεο του Κολλεγίου της Ευρώπης στο Νατόλιν:

https://www.youtube.com/watch?v=6GPKe4pl1RQ

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστείλουμε ηλεκτρονικό ή έντυπο υλικό σχετικά με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Σας ευχαριστώ θερμά και παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Βέης

 

Georgios VEIS

Administrative Assistant

College of Europe I Natolin Campus

European Interdisciplinary Studies

georgios.veis@coleurope.eu

Nowoursynowska 84

02-797 Warsaw, Poland

T +48 22 54 59 412 | F +48 22 64 91 352 

Γ.Κεντρωτής

Μέσω Γραμματείας


Επιστροφή

Ενημέρωση


ESDP

Γραμματεία

Πλατεία Χρ. Τσιριγώτη
Κτίριο «Γαληνός» (1ος όροφος)
49132 Κέρκυρα

26610 87202
dflti@ionio.gr

Εξυπηρέτηση κοινού-φοιτητών:
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 11:00-13:00
Τρίτη, Πέμπτη: 11:00-13:00 (Erasmus+)

Πλατφόρμα eClass Ηλεκτρονική Γραμματεία Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Διαχείριση συγγραμμάτων Κόμβος Πρακτικής Άσκησης Βιβλιοθήκη
35-years
<< <
Ιούλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας