Διονύσης Αναστασόπουλος

Επισκέπτης Καθηγητής στο ΠΜΣ POLICΟ
Βαθμίδα: Επισκέπτης Καθηγητής
Email: dianastas@yahoo.gr

Αναστασόπουλος Διονύσης

Επισκέπτης Καθηγητής στο ΠΜΣ POLICΟ (Ιόνιο Πανεπιστήμιο) και στο Πανεπιστήμιο NICOSIA.
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας. Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (Πάντειο) με θεματικό άξονα: Επικοινωνία – πολιτιστική πολιτική και διπλωματία – δυο μεταπτυχιακών διπλωμάτων από Πάντειο και ΕΚΠΑ, στην Επικοινωνία.
Εργάσθηκε στο Δήμο του Μαρτάνο – Απουλίας στην διαχείριση & υποστήριξη προγραμμάτων και έργων πολιτιστικού περιεχομένου.
Επισκέπτης καθηγητής στα παν/μια Ρώμης (Collefero) και Μιλάνου (Arese), στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αποσπασμένος) τμήμα ΕΜΕΠ – διαλέκτης στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και Σχολή Εθνικής Ασφαλείας. Συμμετείχε σε θέματα της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Committee of the Regions-Brussels) / Επιτροπή (Const): Συνταγματικά Θέματα και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.
Επίσης στην εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών, μέσω του ΕΚΠΑ, Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δομές Λαυρίου και Ελαιώνα) και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως Επικοινωνιολόγος.
Συμμετοχές σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια, ενώ μελέτες και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό – έχουν εκδοθεί επτά βιβλία του.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται με θέματα Επικοινωνίας και Πολιτικής σε συνδυασμό με Πολιτιστικές Πρακτικές και ιδιαίτερα της Συγκρότησης Ταυτοτήτων – Πολιτιστικής Πολιτικής.

Ενημέρωση: 04-04-2022

Επιστροφή
35-years
<< <
Αύγουστος 2022
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας