logo
ENGLISH

«Ανακάλυψε το δικό σου αύριο στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ιονίου Πανεπιστημίου», Σάββατο και Κυριακή 26 και 27 Ιουνίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 14-06-2021 13:56 | Ενημέρωση: 24-06-2021 12:47 | Προβολές: 16518
image

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ιδρύματος με τίτλο «Ανακάλυψε το δικό σου αύριο στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ιονίου Πανεπιστημίου», το Σάββατο και την Κυριακή, 26 και 27 Ιουνίου 2021, ώρα 10:00-13:30.

Οι διευθυντές και οι διευθύντριες των ΠΜΣ θα παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών, τα μαθησιακά αποτελέσματα, τις ερευνητικές-επιστημονικές προοπτικές και θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές –μεταξύ άλλων- για την φοίτηση, τα κριτήρια επιλογής, την υποβολή των αιτήσεων, την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας, τον τρόπο διδασκαλίας και για άλλες παραμέτρους σχετικά με τη λειτουργία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών. Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους και να ενημερωθούν.

Στην Δράση θα συμμετάσχουν μόνο τα ΠΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου, τα οποία έχουν ήδη κάνει ή πρόκειται να κάνουν προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο είναι ένα ανταγωνιστικό και πολυνησιωτικό Ίδρυμα με δυναμική ερευνητική, επιστημονική και διδακτική παρουσία στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Δίνει έμφαση στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, εστιάζοντας σε σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα που ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στην επαγγελματική πραγματικότητα. Η πρωτοτυπία των γνωστικών αντικειμένων και των προγραμμάτων σπουδών των ακαδημαϊκών Τμημάτων του​ Ιονίου Πανεπιστημίου (στους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, των θετικών και οικονομικών επιστημών αλλά και της τέχνης και της δημιουργίας) εκφράζεται και στις μεταπτυχιακές σπουδές. Ειδικότερα, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο λειτουργούν 18 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, ενώ σχεδιάζονται νέα.

Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών τους, οι φοιτητές/φοιτήτριες συμμετέχουν σε συνέδρια, παρακολουθούν διαλέξεις και ημερίδες και εν γένει συμμετέχουν ενεργά στην ακαδημαϊκή ζωή. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο καλλιεργεί στους αποφοίτους του την αξία της Επιστήμης και προσφέρει τα εφόδια για τη συνέχεια των σπουδών τους στον τρίτο κύκλο σπουδών (εκπόνηση διδακτορικής διατριβής) αλλά και στη μεταδιδακτορική έρευνα. Οι απόφοιτοι των ΠΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου έχουν λαμπρές ακαδημαϊκές, ερευνητικές και επαγγελματικές προοπτικές.

 

Περισσότερες πληροφορίες και τους συνδέσμους για να συμμετάσχετε στην ενημερωτική αυτή δράση θα βρείτε στο συνημμένο πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων.

 


Επιστροφή

Νέα


Γραμματεία

Πλατεία Χρ. Τσιριγώτη
Κτ. «Γαληνός» (1ος Όροφος)
49132 Κέρκυρα

Τηλ.: 26610 87224
Email: pms-polico@ionio.gr


Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας