Δείτε τα νέα του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) για τις σπουδές, τις εκδηλώσεις, τις προκηρύξεις και τον κορωνοϊό (COVID-19).

Ο πρώτος των πρώτων στο ΤΞΓΜΔ

Social Media
Δημοσίευση: 29-07-2022 18:45 | Προβολές: 1698
gr  xls.png  Βάσεις επιλογής-Πανελλήνιες 2022
Mέγεθος: 100.89 KB :: Τύπος: Βιβλίο του Excel
image

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη για το δημόσιο πανεπιστήμιο συγκυρία, σε μια εποχή που τα περιφερειακά πανεπιστήμια πλήττονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, σε μια εποχή που η αριστεία απαξιώνεται με πρόσχημα την … αριστεία, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας επιλέγεται από τον/ην πρώτο/η σε μόρια επιτυχόντα πανελληνίως. Το τμήμα κάλυψε όλες του τις θέσεις, η βάση του ανήλθε στα 16880 μόρια και ο/η πρώτος/η φοιτητής/τρια του εισήλθε με 25340 μόρια, τα περισσότερα από όλους τους επιτυχόντες όλων των τμημάτων ΑΕΙ πανελληνίως.

Το τμήμα, τα μέλη ΔΕΠ, οι υπόλοιποι διδάσκοντες, το διοικητικό προσωπικό του, συγχαίρουμε όλους τους νέους φοιτητές/τριές μας αλλά και όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και δεν πέτυχαν για την τεράστια προσπάθειά τους. Εκφράζουμε συγχρόνως την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την πλήρωση των θέσεών του τμήματος. Όμως, ΔΕΝ πανηγυρίζουμε. Αντιθέτως, υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες των νέων μελών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας. Υποσχόμαστε συγχρόνως να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο σύνολό του. Συνεχίζουμε.

Ο Πρόεδρος του ΤΞΓΜΔ

Σωτήρης Λίβας
Καθηγητής


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
35-years
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας