ΠΠΣ Μετάφραση

Επισυνάπτεται συμπληρωματική ανακοίνωση για την ύλη των μαθημάτων του κ. Μιχαλακόπουλου (Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2019).

Ο Διδάσκων

Γ. Μιχαλακόπουλος

Μέσω Γραμματείας

Undefined

Επισυνάπτεται Προκήρυξη Υποτροφιών για το ακαδ έτος:2019-2020 του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος "Ταμείον Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών"

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

Undefined

Eπισυνάπτεται ανακοίνωση για υποτροφίες Μεξικού.

Μέσω Γραμματείας

Undefined

Οι προφορικές παρουσιάσεις για τα μαθήματα της κας Σ. Καραστάθη "Αγγλική Γλώσσα Ι" και "Ανάλυση Κειμένου και Μετάφραση - Αγγλικά" θα γίνουν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν να επικοινωνήσουν με τη διδάσκουσα στο skarastathi@ionio.gr.

Undefined

Επισυνάπτεται ανακοίνωση για την Ύλη των Μαθημάτων του κ. Μιχαλακόπουλου (Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2019).

Undefined

Eπισυνάπτεται Πρόσκληση για ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Σύγκλητο για το ακαδ έτος:2019-2020.

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

 

 

 

Undefined

Προθεσμία για την παράδοση των εργασίων για όλα τα μαθήματα του κ. Νικολάου είναι 12.00 μεσημέρι, την τελευταία ημέρα της εξεταστικής περιόδου. (Οδηγίες για την εκπόνηση των εργασιών βρίσκονται στο e-class.)

O Διδάσκων

Π. Νικολάου

Μέσω Γραμματείας

Undefined

Επισυνάπτεται έγγραφο σχετικά με την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στη Συνέλευση του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας.

Undefined

Ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις της Ειδίκευσης Διερμηνείας για το ακαδ. έτος:2019-2020 για το ΤΞΓΜΔ θα διεξαχθούν την 1η&2η Οκτωβρίου 2019.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν τις αιτήσεις τους στο μέιλ της γραμματείας του τμήματος (secretariat@ionio.gr)  έως και τις 27-09-2019.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Undefined

α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ: η συμφωνία των Πρεσπών και η λύση του προβλήματος με την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας (διαμορφώστε την προσωπική σας άποψη)

 

β. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με ειδικότερη αναφορά στα προβλήματα τα σχετικά με τις εντάσεις στο νότιο Αιγαίο λόγω των ερευνών για τα υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων (διαμορφώστε την προσωπική σας άποψη)

 

Undefined

Σελίδες