Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: #validate στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).
  • Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given στην noreqnewpass_form_alter() (γραμμή 66 του /opt/websites/dflti_www/sites/all/modules/noreqnewpass/noreqnewpass.module).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18-22/05 - Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διάστημα ισχύος: 
18/05/2020 to 24/05/2020

Οι συναντήσεις μας μέσω της πλατφόρμας Zoom συνεχίζονται κανονικά την Δευτέρα, 18 και την Πέμπτη, 21/05.

Σε αυτές τις συναντήσεις αναμένω όσες ατομικές ή ομαδικές τηλεπαρουσιάσεις, πάνω στα θέματα που ήδη συζητήθηκαν, δεν έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη. Παρακαλώ να μην υπερβαίνουν το 5λεπτο, ώστε να προλάβουμε, στον περιορισμένο χρόνο. Οι παρουσιάσεις στο (2) και στο (3) γίνονται αποκλειστικά στα γαλλικά.

 

Θυμίζω: Η κατοχύρωση των μαθημάτων και η τελική βαθμολογία θα γίνουν με τον γνωστό τρόπο, δηλαδή (τηλε)συμμετοχή, προφορική παρουσίαση (ατομική ή ομαδική) και τελική αξιολόγηση της όλης διαδικασίας, όπως ακριβώς έχω εξηγήσει, και θα συνεχίσω να εξηγώ, στα (τηλε)μαθήματά μου.

 

1. ΠΜΣ, Γλώσσα και Πολιτική, Δευτέρα 18/05, 18.00-20.00.

Λόγοι πολιτικοί, λόγοι ερωτικοί, λόγοι εγκλωβισμένοι στην ακινησία του φαντασιακού. Η Γλώσσα ως "παρηγορία". Παρουσίαση εργασιών.

 

2. Γαλλία, χώρα και πολιτισμός ΙΙ, Πέμπτη 21/05, 11.00-13.00.

Παρουσίαση εργασιών (το μάθημα διδάσκεται στα γαλλικά). Έχουν ήδη αποσταλεί, από την προηγούμενη εβδομάδα στα προσωπικά σας μαίηλ, θέματα και ερωτήσεις!

 

3. Γαλλική Λογοτεχνία ΙΙ, Πέμπτη 21/05, 18.00-20.00.

Παρουσίαση εργασιών (το μάθημα διδάσκεται στα γαλλικά). Έχουν ήδη αποσταλεί, από την προηγούμενη εβδομάδα στα προσωπικά σας μαίηλ, θέματα και ερωτήσεις!

  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ για την ακριβή προσέλευση στις ώρες έναρξης των μαθημάτων! Η τηλεδιάσκεψη είναι κανονικό μάθημα!

 

Υπενθυμίζεται πως τα θέματα του εξαμήνου, οι ερωτήσεις και τα έντυπα της αξιολόγησης όλων των μαθημάτων του διδάσκοντος (συμπεριλαμβανομένου του ΠΜΣ) έχουν αναρτηθεί στο Open-Class.

 

Ν. Παπαδημητρίου

Mέσω Γραμματείας

Πρόσφατες ανακοινώσεις