Πρόγραμμα υποτροφιών Greek Diaspora Fellowship Program / προκήρυξη για το νέο κύκλο υποτροφιών

Διάστημα ισχύος: 
10/01/2020

Δίνονται πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Greek Diaspora Fellowship Program, που τρέχει το ίδρυμα Fulbright σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νιάρχου. Μας ζητήθηκε η βοήθειά μας από την πρόεδρο του ιδρύματος Fulbright, προκειμένου να προωθήσουμε την προκήρυξη του νέου κύκλου υποτροφιών, επομένως αν μπορούσατε να προωθήσετε το υλικό τους στα πανεπιστήμιά μας θα το εκτιμούσαμε πολύ.

 

Το πρόγραμμα υποτροφιών Greek Diaspora Fellowship Program (GDFP) δίνει τη δυνατότητα σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα να συνεργαστούν με Έλληνες ακαδημαϊκούς που ζουν και εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική ή τη Νέα Ζηλανδία σε έναν από τους ακόλουθους τομείς: α) ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών, β) έρευνα και

 

γ) διδασκαλία και καθοδήγηση (mentoring) στο πεδίο της έρευνας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.

Το GDFP χρηματοδοτείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος  (ΙΣΝ) στο Institute of International Education (IIE), το οποίο και υλοποιεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με το  Ίδρυμα Fulbright. Η δωρεά θα υποστηρίξει 30-35 υποτροφίες, δημιουργώντας μια συνεργατική και αμοιβαία επωφελή σύμπραξη μεταξύ ελληνικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΑΕΙ/ΑΤΕΙ) και Ελλήνων ακαδημαϊκών της διασποράς.

Σοφία Κατσαμπή

Άνοιξε ο Κύκλος 4 του GDFP!-       Προθεσμία: 30 Ιανουαρίου 2020

Επικοινωνία:
Greek Diaspora Fellowship Program (GDFP)
Institute of International Education (IIE)
Email: GreekDiaspora@iie.org
https://www.iie.org/greekdiaspora
Facebook: GreekDiasporaFP • Twitter: @GreekDiasporaFP
IIE • The Power of International Education

Επισυνάπτεται το σχετικό.

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

Συνημμένα αρχεία: 

Πρόσφατες ανακοινώσεις