ΠΠΣ Διερμηνεία

Επισυνάπτεται Προκήρυξη Υποτροφιών για το ακαδ έτος:2019-2020 του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος "Ταμείον Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών"

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

Nicht definiert

Eπισυνάπτεται ανακοίνωση για υποτροφίες Μεξικού.

Μέσω Γραμματείας

Nicht definiert

Οι προφορικές παρουσιάσεις για τα μαθήματα της κας Σ. Καραστάθη "Αγγλική Γλώσσα Ι" και "Ανάλυση Κειμένου και Μετάφραση - Αγγλικά" θα γίνουν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν να επικοινωνήσουν με τη διδάσκουσα στο skarastathi@ionio.gr.

Nicht definiert

Επισυνάπτεται ανακοίνωση για την Ύλη των Μαθημάτων του κ. Μιχαλακόπουλου (Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2019).

Nicht definiert

Eπισυνάπτεται Πρόσκληση για ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Σύγκλητο για το ακαδ έτος:2019-2020.

Μέσω Γραμματείας ΤΞΓΜΔ

 

 

 

Nicht definiert

Προθεσμία για την παράδοση των εργασίων για όλα τα μαθήματα του κ. Νικολάου είναι 12.00 μεσημέρι, την τελευταία ημέρα της εξεταστικής περιόδου. (Οδηγίες για την εκπόνηση των εργασιών βρίσκονται στο e-class.)

O Διδάσκων

Π. Νικολάου

Μέσω Γραμματείας

Nicht definiert

Επισυνάπτεται έγγραφο σχετικά με την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στη Συνέλευση του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας.

Nicht definiert

Ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις της Ειδίκευσης Διερμηνείας για το ακαδ. έτος:2019-2020 για το ΤΞΓΜΔ θα διεξαχθούν την 1η&2η Οκτωβρίου 2019.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν τις αιτήσεις τους στο μέιλ της γραμματείας του τμήματος (secretariat@ionio.gr)  έως και τις 27-09-2019.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Nicht definiert

α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ: η συμφωνία των Πρεσπών και η λύση του προβλήματος με την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας (διαμορφώστε την προσωπική σας άποψη)

 

β. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με ειδικότερη αναφορά στα προβλήματα τα σχετικά με τις εντάσεις στο νότιο Αιγαίο λόγω των ερευνών για τα υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων (διαμορφώστε την προσωπική σας άποψη)

 

Nicht definiert

Οι εξετάσεις μαθημάτων διερμηνείας Αγγλικά-Ελληνικά και Ελληνικά-Αγγλικά χειμερινών εξαμήνων, οι εξετάσεις διερμηνείας Γαλλικά -Ελληνικά και Ελληνικά -Γαλλικά καθώς και Συγκριτικής Γραμματολογίας της 5 Σεπτεμβρίου μετατίθενται σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Η Διδάσκουσα

Μ.Παππά

Μέσω Γραμματείας

Nicht definiert

Seiten